ROSE cream soap with Rose water 100 g

2,90 EUR per 100 gr
Product no.: 7209744

"Rose" cream soap with natural rose water and delicate aroma softens and soothes the skin and gives you the feeling of freshness.

100 g

Customers who bought this product also bought the following products:

Handmade Natural Soap Rose garden 85 g

2,60 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Rose of Bulgaria Kinder Seife 100 g

Kosmetische Kinderseife 100 g. Reinigt die Haut zart in der Tiefe, bewahrt ihre Feuchtigkeit, macht sie weich, elastisch und glatt, ohne sie zu reizen.
Die Formel "ohne Tränen", verbunden mit einem perfekten Wascheffekt.
Beinhaltet das natürliche Rosenwasser, das unglaublich reich an Aktivstoffen, die die Regeneration stimulieren und die Abwehrkräfte der Haut stärken, ist.

2,40 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Cleansing Milk ROSE 240 ml

Active ingredients: rose water, rose oil, D-panthenol. Softly cleanses and tonics the skin of your face and neck.

8,70 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
100% Natural Absoluetly pure rose oil

100% Natural Absoluetly pure rose oil from Damascena Rose Flower. The rose oil is extracted natural product from the distillation of the Bulgarian oil-bearing Damascena Rose Flower, also known as the "queen "of flowers. It contains more than 400 precious ingredients, the wonderful effect on the human body have. It evolves into an indispensable elixir of life for high-quality cosmetic products.

59,94 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
REFAN

REFAN "A Rose from Bulgaria" Duschgel 2 in 1 100 ml

2,90 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
DUAL-ACTION FACE MASK Q10 HYDRO LIFTING EFFECT EXFOLIATING

An innovative product, guaranteeing visible results in 5 minutes. Combining an exfoliating and regenerating action, this mask cleanses, gives a feeling of comfort, smoothes the texture, while softening and nourishing. It contains the post precious and valuable essential oil – 100 % pure Bulgarian rose oil. With regular use, the skin becomes silky-soft and renewed.

16,90 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)

BULGARIAN ROSE