HAIR MASK ARGAN & KERATIN 5 in 1 - 350 ml

Shipping time: 3-4 Days

2,56 EUR per 100 ml
Product no.: 5406393

Customers who bought this product also bought the following products:

REFAN Tea Tree BLEMISH CONTROL GEL 30 ml

Für ölige und unreine Haut -ENTZÜNDUNGSLINDERNDES GEL "TEA TREE" wurde speziell entwickelt, um verstopfte Poren zu befreien, Unreinheiten zu beseitigen und neue zu verhindern. Wirkt entzündungshemmend. Kontrolliert Ölglanz. Beruhigt die Haut mit Anti-Irritantien. Für eine klare, reine und gesunde Haut.

13,98 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Facial & Body SCRUB YOGHURT SKIN mit WILDROSE Extrakt 200 ml

7,95 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Extra Balansing Shampoo 230 ml

A nourishing, softening and extra-delicate shampoo, enriched with 100 % pure Bulgarian rose oil, leaving hair silky-soft and elastic. The smoothing agents make hair combing and styling easier and enhance its health and brilliance.

8,50 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
PROBIOTIC ULTRA MILD FACIAL WASH GEL with Rose Oil 230 ml

A mild gel for perfect and at the same time delicate washing of the face. Suitable for all skin types, including dry, sensitive and tired skin. Effectively removes impurities without disrupting the natural hydrolipid barrier of the skin. The formula contains hydrolyzed YOGURT protein and natural Bulgarian rose oil, with guaranteed nourishing and moisturizing properties, as well as a noticeable conditioning effect.

7,50 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Rose of Bulgaria Kinder Duschgel-Shampoo 2 in 1 200 ml

Universal-Produkt für Ihr Kind.

- Shampoo - reinigt sanft das Haar des Kindes, ohne die Augen zu Reizen. Einer Optimalen Balance mit natürlichen Extrakten in die fortgeschrittene Technologie in der Haarpflege

- Duschgel - Weicher als Baby Seife, wird auch bei  die empfindlichste Baby Haut empfohlen.

4,90 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Peelingschwamm Seife Melone & Aprikose 80 g

3,90 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)

ARSY Cosmetics