Rose of Bulgaria Kinder Duschgel-Shampoo 2 in 1 200 ml

Shipping time: 3-4 Days

2,45 EUR per 100 ml
Product no.: 0962903

Universal-Produkt für Ihr Kind.

- Shampoo - reinigt sanft das Haar des Kindes, ohne die Augen zu Reizen. Einer Optimalen Balance mit natürlichen Extrakten in die fortgeschrittene Technologie in der Haarpflege

- Duschgel - Weicher als Baby Seife, wird auch bei  die empfindlichste Baby Haut empfohlen.

- Enthält natürliche Rosenwasser, unglaublich reich an Gesunde Wirkstoffen, fördert die Regenerationsprozesse und Schutzfunktionen der Haut.

- Herbal Kamille-Extrakt hat eine entzündungshemmende, restaurative und Heilende Wirkung.

Das Produkt enthält keine Farbstoffe und Allergenen. Ideal für Babys und Kinder, auch für die ganze Familie.

Customers who bought this product also bought the following products:

HAIR MASK ARGAN & KERATIN 5 in 1 - 350 ml

9,45 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Softening Foot Cream with Eukaliptus oil  50 ml

Softening Foot Cream with Eukaliptus oil 50 ml

1,60 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Extra Balansing Shampoo 230 ml

A nourishing, softening and extra-delicate shampoo, enriched with 100 % pure Bulgarian rose oil, leaving hair silky-soft and elastic. The smoothing agents make hair combing and styling easier and enhance its health and brilliance.

8,50 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
PROBIOTIC ULTRA MILD FACIAL WASH GEL with Rose Oil 230 ml

A mild gel for perfect and at the same time delicate washing of the face. Suitable for all skin types, including dry, sensitive and tired skin. Effectively removes impurities without disrupting the natural hydrolipid barrier of the skin. The formula contains hydrolyzed YOGURT protein and natural Bulgarian rose oil, with guaranteed nourishing and moisturizing properties, as well as a noticeable conditioning effect.

7,50 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Peelingschwamm Seife Melone & Aprikose 80 g

3,90 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)
Rose of Bulgaria Luxus Herren Seife mit Rosenwasser 100 g

Luxuriöse Schönheit Seife für Männer.  Natürliche Formel mit 100% pflanzliche Palm-und Kokosöl. Enthält sanfte Peeling-Partikel aus Weizen und getrockneten Lavendelblüten.

2,40 EUR (20 % VAT incl. excl. Shipping costs)

Biofresh